Handelscompagniet Lacrosse

Sedan starten 1991 har vi haft många kunder som vi haft förmånen att samarbeta med; ÅhlÚns, Liseberg & Co, Netto, Slöjd-Detaljer för att nämna några och tillsammans har vi utformat fräscha, trendiga textilier och presentartiklar för det dukade bordet och hemmet; säsongspynt, kepsar, fleece filtar och handdukar för vardag och fest - allt är möjligt!

Vår passion är färg och form, att vara påläst, och ha högt affärsmannaskap är viktigt. Att vara uppdaterad när det gäller design, kommande trender, men även det "gamla" är viktigt - ta vara på traditioner och införliva dessa i produkter till den moderna slutkonsumenten, som har höga förväntningar på konsumentvaror.

All hemtextil skapas "in house" och presentkollektionen väljs noga ut efter att antal inköp/inspirationsresor varje säsong. Stor hänsyn till alla kunders ständigt nya och växlande behov av annorlunda och prisvärda produkter - lyhördhet är A och O.

Med våra leverantörer i Kina och Indien har vi ett nära och bra samarbete sedan över 20 år. Det visar att vi värnar om alla som är involverade i framtagnings-
processen av en ständig ström nya produkter, som sedan presenteras på den Skandinaviska marknaden.

Det är av yttersta vikt att produkterna som tillverkas av HC Lacrosse är av god kvalitet, säkra och inte innehåller några giftiga kemikalier - varken för oss människor eller miljön.

Handelscompagniet Lacrosse har en företagskultur som värnar om kunder, leverantörer samt miljön när det gäller framtagning av produkter inom present, hemtextil och reklamartiklar - gamla traditioner - nya visioner!

Välkommen att höra av Dig, så får du veta mer!
 

© Handelscompagniet Lacrosse  |  Betina Isacson  |  Strandängen 22  |  SE-429 42 Särö  |  Mobil: + 46 733 82 16 10
Tel/Fax:+ 46 31 93 60 50  |  E-mail: info@hclacrosse.se  |  Skype: bestisac  |  Hemsida: www.hclacrosse.se